Rezervujte nyní

+420 605 156 012

Navštivte nás kdykoliv na

Nádražní 44, Moravská Ostrava

Vaši odborníci na
relaxaci a krásu

 Náš zkušený tým odborníků je připravený uspokojit Vaše přání v oblasti kosmetiky, kadeřnictví, masáží, manikúry, pedikúry a solária.

Nová pobočka studia:
Ostrava Hrabůvka

Studio krásy a zdraví otevřelo k 1. 3. 2017 svoji novou pobočku na ulici Souběžná 837/2 v Ostravě – Hrabůvce.
V našem novém studiu nabízíme perfektní pedikúru. 
Provozní doba se odvíjí dle objednávek.

Co nás činí jinými
než ostatní salóny?

Jsme nadšeni do propagace životního stylu, který je zdravý, vyvážený a krásně zářivý. Nabízíme širokou škálu služeb, jako je profesionální účesová péče, kosmetické ošetření, masáže, manikúry, pedikúry a mnoho dalšího. Naše beauty studio „Danuše“ klade důraz na holistickou péči o sebe sama, ulevu od stresu a osobní zkrášlení. Přidejte se k nám na cestě osobního růstu, kde se snažíme, abyste se cítili sebevědomější, uvolněnější a krásnější než kdy dříve.

Profesionalita

V našem studiu je profesionální přístup na prvním místě. Máme tým zkušených odborníků, kteří neustále sledují nejnovější trendy a vzdělávají se v oblasti kosmetiky, kadeřnictví a wellness.

Individuální přístup

Každý klient je pro nás jedinečný a naše služby jsou přizpůsobeny jeho individuálním potřebám. Věnujeme každému dostatek času a pozornosti, abychom pochopili jeho přání a potřeby.

Komplexnost

Nabízíme širokou škálu služeb pod jednou střechou – od kosmetiky, přes kadeřnictví, masáže, manikúru, pedikúru až po solárium. Naším cílem je poskytnout klientům komplexní péči o tělo na jednom místě.

Kvalita

Pro nás je kvalita služeb zásadní. Používáme profesionální kosmetické a vlasové produkty a neustále se snažíme zvyšovat standardy našich služeb. Zároveň se snažíme udržovat ceny přijatelné, aby naše služby byly dostupné pro co nejširší spektrum klientů.

Zarezervujte si
svoji návštěvu

Vyplňte náš kontaktní formulář a my se vám ozveme, co nejdříve s potvrzením vaší návštěvy našeho studia. Těšíme se na vás každý pracovní den od 7.00 do 18.00

*objednávky na sobotu dle domluvy
*možnost objednání je od 7:00 do 18:00

Navštivte
naše studio krásy a zdraví

Najdete nás v centru Ostravy na ulici Nádražní. Pokud jedete tramvají, tak vystupte na zastávkách Stodolní nebo Hotelový dům Jindřich (linky 1, 2, 4, 8, 12). Pokud jedete autobusem nebo trolejbusem, pak vystupte na zastávce Husův Sad nebo Konzervatoř (linky 38, 71, 102, 103, 104, 105, 108, 111).