Rezervujte nyní

+420 605 156 012

Navštivte nás kdykoliv na

Nádražní 44, Moravská Ostrava

Solárium: Sluneční náruč

Vítejte ve světě slunce a bronzu v našem studiu krásy a zdraví „Danuše“. Jsme hrdi na to, že nabízíme dvě špičková solária – Ergoline 500 a Megasun 4500. Obě tyto solária vám poskytnou zdravě vypadající opálení bez ohledu na roční období.

Solárium Ergoline 500 Classic Turbo Power se vyznačuje vysokým výkonem a pohodlí pro uživatele. Má speciálně navržený tvar, který zajistí rovnoměrné a přirozené opálení, a má také vlastnosti pro pohodlí, jako jsou ventilátory a vysokorychlostní chlazení.

Solárium Megasun 4500 je zase známé svou špičkovou technologií a luxusním provedením. Nabízí vynikající opálení s maximální péčí o pokožku, díky kombinaci UV záření a speciálních kolagenových světel.

Obě solária jsou navržená tak, aby nabízela příjemný a relaxační zážitek při získávání toho krásného bronzového nádechu. Přijďte a vychutnejte si trochu slunce u nás, ať už je venku jakékoliv počasí.

V našem studiu navíc prodáváme veškerou solární kosmetiku (opalovací krémy, poopalovací krémy atd.).

Každý pátek akce!

Pouze 11 Kč/minutu.
* na tuto akci se nevztahuje permanentka.

Zarezervujte si
svoji návštěvu

Vyplňte náš kontaktní formulář a my se vám ozveme, co nejdříve s potvrzením vaší návštěvy našeho studia. Těšíme se na vás každý pracovní den od 7.00 do 18.00

*objednávky na sobotu dle domluvy
*možnost objednání je od 7:00 do 18:00